Tips

Boodschappen:

Oudega

Voor de dagelijkse boodschappen kun je in Oudega terecht bij Spar Adema. Zij bieden de mogelijkheid om online je boodschappen te bestellen en ook hebben ze een lunchservice waar je belegde broodjes/wraps en warme broodjes kunt bestellen.

Voor vers brood kun je in Oudega terecht bij Bakkerij Lenis

Earnewâld

In Earnewâld kun je terecht bij Coop Wester. Iedere ochtend vers afgebakken broodjes die je kan bestellen voor je ontbijt. In overleg kunnen ze bij de studio worden bezorgd.

Heerlijk uiteten:

Oudega

Bij de onze buren van Tuinkaffee BuitenGewoon kun je terecht voor een brunch, high tea of gewoon een goede kop koffie met wat lekkers. Gretha maakt het graag voor je klaar.

Kijk voor de openingstijden op https://tuinkaffeebuitengewoon.nl

Voor een lunch, snack of een heerlijke zak friet kun je terecht bij brasserie & snackbar De Smidterij.

Een kwartiertje fietsen vanaf onze studio vindt je met zicht op De Wijde Ee Hotel/restaurant Ie Sicht. Je kunt hier terecht voor een drankje, kopje koffie, lunch of diner aan het waterkant.

Earnewâld 

Voor de gastvrije Italiaanse keuken ga je naar  Porto Casa. Willy Okkema staat daar samen met haar team klaar om je te verwennen met de lekkerste pizza’s en andere Italiaanse gerechten. Ook afhaal mogelijk!


Drachten

Wij eten zelf graag bij Grootcafé m’n Zusje in Drachten. Zowel de lunch als het diner is daar super veelzijdig en goed van smaak.


Warten

De gezelligste huiskamer van Warten is te vinden bij De Kok en de Walvis. Een klein en erg knus restaurant met heerlijk eten.


Wergea

Een culinaire wereldreis bereid met lokale producten ga je naar restaurant Oan Tafel. Naast Oan Tafel vind je Grandcafé Bij Jan ook hier kun je genieten van een veelzijdige keuken met verassende gerechten.


Welness

Natuurlijk kun je onze jacuzzi bijboeken tijdens je verblijf in onze studio maar wanneer je voor de ultieme ontspanning wilt gaan dan raad ik je aan om de privé sauna van De Wetterdrip in Oudega te boeken. Ze bieden verschillende aanvullende arrangementen.
Geen plek bij De Wetterdrip? Dan kun je terecht bij Thermen & Beauty De Leeuwerikhoeve in Burgum.

 
Button